Mooi voor mensen die het verdienen! De Beautybank

Iedereen heeft het wel eens een beetje moeilijk aan het einde van de maand, maar sommige mensen hebben het de hele maand door financieel moeilijk.

Voor die mensen is er de Beautybank.

Salon Cinnia is een van de misschien wel 50 professionals die zich inzet voor deze groep mensen. Samen met de Beautybank probeer ik de mensen die het financieel moeilijk hebben netjes naar een sollicitatiegesprek te laten gaan of zich gewoon even een dagje mooi te laten voelen omdat ze dit verdiend hebben.

Via social media kwam ik een bericht tegen van de beautybank, toen dacht ik WAUW! wat is dit een mooi initiatief, hier moet ik meer van weten en zo heb ik mij uiteindelijk ook opgegeven als professional.

Wil jij meer weten hierover en jezelf of iemand anders in je omgeving hiervoor opgeven kijk dan snel op www.beautybank.nl wie weet kan ik je wel helpen en maken jou weer gewoon jou..
want dat is mijn motto Mooi zijn hoeft niet duur te zijn. Je verdiend dit!

 

Mocht jij de Beautybank financieel willen steunen zodat zij de mensen weer kunnen helpen? Dat kan dmv de QR, scan deze met je camera en klik op de link. Dan kun je je bank en het bedrag kiezen en klaar.

Wil je liever gewoon overmaken dat kan natuurlijk ook klink dan even op de link van de Beautybank en ga naar doneren, daar staan de bank gegevens.

SUPER BEDANKT namens de Beautybank.