Gladjakkers

OER-HOLLANDS VAKMANSCHAP

Pomade die je haren laat glimmen als verse haring, bad-ass balm die je wangen laat stralen, een puppy-pomade voor de kleine man of een dosis mannelijkheid in een flesje. Welk product je ook kiest, bij Gladjakkers weet je zeker dat je een potje oer-Hollands vakmanschap in huis haalt. Er is geen pot zo scheef of er past wel een deksel op!

Onze producten zijn namelijk ontwikkelt door de beste meesterbarbieren. Je kent ze wel, die zesde- of zevende generatie barbieren die de kneepjes van het vak ieder jaar als familiegeheim doorgegeven hebben gekregen. De echte, robuuste mannen-mannen die het scheermachine aan de kant laten liggen en er gewoon lekker old school het mes bij pakken. Deze mannen verstaan hun vak al meerdere generaties, en dat maakt dat onze producten boordevol geschiedenis zitten. 

HET ONTSTAAN VAN DE GLADJAKKERS FORMULE

Dat die potjes van ons boordevol passie en geschiedenis zitten, dat moge duidelijk zijn. Maar hoe steekt de Gladjakker geschiedenis nu eigenlijk in elkaar? Nou, schenk een glas Jameson in en zak even lekker onderuit: dan gaan we samen back to the future.

Lang, lang geleden (lees: 2011) kwamen onze meesterbarbieren regelmatig samen om de nieuwe generatie jonge goden de kneepjes van het vak te leren. Dit liep lekker. Heel lekker. In de loop der jaren hebben we meer dan duizend kappers van de technieken van het barbierschap mogen voorzien. Hartstikke leuk natuurlijk, maar toch bleven we dezelfde vraag krijgen: “hoe kun je nu als een échte barbier aan de slag zonder de juiste, oer-Hollandse producten?” 

Dus hop, die stoute schoenen uit de kast en op zoek naar een antwoord op die vraag. Meesterbarbieren van heinde en verre haalden hun generaties lang bewaarde recepten uit de familie kluis en kwamen samen om het beste uit deze recepten samen te brengen in een indrukwekkende lijn producten. Tegen de tijd dat de kaarsen opgebrand, en de flessen leeg waren, was de oplossing daar: de eerste lijn Gladjakker producten was geboren. 

GLADJAKKERS STEUNT GOEDE DOELEN!

LIEFDE VOOR HONDEN

Iedereen wil toch het beste voor zijn of haar hond. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere hond de juiste zorg en liefde hoort te krijgen. Toch raken er dagelijks nog vele honden dakloos of verstoten. Er zijn gelukkig organisaties, goede doelen,dierenasielen en stichtingen om zoveel mogelijk honden te helpen en passende zorg te bieden. Gladjakkers draagt hier graag aan bij! Om deze organisaties een hart onder de riem te steken willen wij graag aandacht vragen voor deze goede initiatieven en zijn wij natuurlijk ook sponsor! Doe je mee?

De goede doelen die gesteund worden bij aanschaf van Gladjakkers zijn:

BUITENLANDSE ZWERFHONDEN: Stichting AAI

(ZWERF)HONDEN IN ROEMENIË: STICHTING SOS DOGS

HONDEN OP CURACAO: STICHTING DOG CURACAO

VOOR ALLE HONDEN IN NEDERLAND: KONINKLIJKE HONDEN BESCHERMING

HET LOT VAN DIEREN: STICHTING DIERENLOT

VOOR DIEREN IN NOOD: DIERENBESCHERMING

Bron: www.gladjakkers.nl