KIS GREEN (VEGAN, voor het haar)

Kis kennen jullie van de KERATIN INFUSION SYSTEM.. maar Kis is nu ook met een super nieuwe lijn uitgekomen. de KIS GREEN!..

Goed voor onze aarde 

Alleen als we goed voor onze aarde zorgen, kunnen we leven in een omgeving die goed is voor ons. Daarom zijn de producten van KIS Green ontwikkeld en geproduceerd met respect voor het milieu.

Goed voor ons haar

De natuur biedt ons een rijkdom aan grondstoffen. Waardevolle ingrediënten, die zowel mild als krachtig zijn. Het resultaat: een 100% vegan serie, die elk type haar gericht reinigt en verzorgt.

Zo mild als de natuur

De KIS Green shampoos zijn parabeen- en sulfaatvrij. Ze wassen milder dan traditionele sulfaathoudende shampoos en krachtiger dan sulfaatvrije shampoos.

HELDER ASSORTIMENT: 5 SEGMENTEN, 10 PRODUCTEN

Zo groen als de filosofie van KIS Green, zo helder is het assortiment. De serie bestaat uit vijf lijnen met elk een shampoo en een conditioner. Niet alleen heeft elke lijn een specifieke werking, ook kenmerkt die zich door zijn geheel eigen, unieke aroma. De geuropbouw van de etherische oliën heeft een welhaast therapeutisch effect – voor een heerlijke wellnessbeleving.