Wie ben ik?

Hoi lieve mensen!
Welkom op mijn site! je bent natuurlijk op mijn pagina gekomen met een reden, want waarom zoek je anders naar bepaalde onderwerpen…. Misschien werd je wel geroepen, of ben je iemand tegengekomen die jou aanzette tot het zoeken naar mijn salon.

Mijn salon is niet zomaar een salon, het is een groene salon. Mijn missie is jou leren hoe je goed voor jezelf en je huid en haar kunt zorgen zonder dat je daarvoor op een zonnig oord hoeft te gaan zitten…. hoewel we dat allemaal wel willen.

Ik behandel jouw huid en haar met liefde, met de natuur want waarom? hoor ik je denken? Ik werk met natuurlijke producten. Voor de huid en het haar werk ik met producten die geen synthetische- , siliconen, parabenen, sls, en andere moeilijk uitspreekbare ingrediënten bevatten. deze producten zijn puur natuur, en dit is beter voor jou en voor onze omgeving… want alles wat wij gebruiken is niet alleen van invloed op ons maar ook op de natuur… want wij scheiden het uit dmv ademen, ontlasting en verdamping, maar natuurlijk ook afval.

Je zult het resultaat na een wenperiode gaan ondervinden want de skindeep van natuurlijke producten is niet zoals bij chemische producten 7 of 8 maar een 0 of 1… dit betekend dat die 7 of 8 je huid intrekken tot aan je bloedbaan zelfs en dus uiteindelijk ook je organen bereiken.. bij 0 of 1 komt het niet verder dan de cellen van je huid. Dus je organen blijven netjes schoon, er trekt dus geen benzine rest je huid in want A dat zit er niet in en B zo diep trekt het dus niet je huid in. Ook verven van het naar gebeurd met natuurlijke producten en wel de Mineral Colors van Rodolphe and Co leg ik je graag meer over uit in de salon of kijk even onder het kopje Rodolphe & Co..

Mijn salon zit in huis op de eerste verdieping, hier bevind de kapsalon en de schoonheidssalon zich. Tevens is het mogelijk voor de mannen om zich te laten scheren met open mes, ouderwets met warme handdoeken en heerlijke creme achteraf.. dit kan natuurlijk ook in combinatie met knippen. Ook dit is allemaal natuurlijk dus wees niet bang ik zorg ook goed voor jullie heren!

In de kapsalon kunt u alle behandelingen laten uitvoeren met uitzondering van bruidskapels en permanent. Voor de heren wordt er ook de behandelingen aangeboden waar een man op zit te wachten. Overal wordt de tijd voor voor genomen. Dit betekend dat ik niet een afspraak inboek van 30 minuten voor knippen maar 45/60 minuten.

In de schoonheidsalon zijn behandelingen als facials, wenkbrauw epileren en of verven en wimperlift of wimpers verven, ook het harsen van de wenkbrauwen en kin of snor bestaat tot de mogelijkheden.

En ok, ik ben misschien niet de goedkoopste, maar wel de groenste. Een NATUURsalon ik werk vanuit een ayurvedische leefstijl. Dus kies jij ervoor om beter voor jezelf en de wereld zijn te zijn.. en wil je af van al die chemie in shampoo, dagcremes en verf? kies dan voor Salon Cinnia, voor huid en haar.